علم ان ال پی و کوچینگ را فقط از متخصصینی که از طرف انجمن های بین المللی و دانشگاه ان ال پی تایید شده اند، یاد بگیرید.
علم ان ال پی در دهه ۷۰ میلادی توسط دو دانشجو به نام ریچارد بندلر و جان گریندر پایگذاری و ابداع شد. آنها نام NLP یعنی برنامه ریزی عصبی کلامی (Neuro-Linguistic- Programming) را انتخاب کردند. که در سال ۲۰۱۲ در دانشگاه و انجمن ان ال پی آلمان، کلمه ی برنامه ریزی به روانشناسی تغییر پیدا کرد.
عصبی: ما از طریق حواس پنجگانه خود و درک دنیای بیرون، دنیای درونی خود را خلق می نمائیم و بر اساس آنها رفتار می کنیم.
زبانی: ما با استفاده از زبان، تفکرات و تجربیات خود، با دیگران ارتباط برقرار می کنیم.
برنامه ریزی: ما برای سازماندهی اندیشه ها و عملکرهای خود، آنها را در ذهنمان برنامه ریزی می کنیم. نتایجی که از تاثیرگذاری و تعامل با دیگران منتج می شود، نشان از برنامه ریزی ذهنی ما دارد.
NLP دستورالعملی برای مغز و ذهن است.
NLP تمرکز به واقعیتها دارد و نه حقیقت.
NLP راه حل مدار، هدفمدار و تمرکز روی ابزارها دارد.
N = فکر کردن و دیدن
L = صحبت کردن و گوش دادن
P = عمل کردن و احساس کردن
تمرکز ما در NLP به آگاهی، خودشناسی، تغییر چشم انداز، انعطاف پذیری، بالا بردن قدرت انتخاب، و هنر بهتر زندگی کردن است.
NLP : سریع بودن، بزرگتر بودن، بهتر بودن، همه جا قهرمان بودن، با افکار مثبت دیگران را متقاعد کردن نیست بلکه صداقت، آگاهی، افکار باز داشتن، و با عشق با خود و دیگران برخورد کردن، خود را شناختن، استعدادهای منحصر به فرد خود را فعال کردن، با چشم دل دیدن و انگیزه ایجاد کردن می باشد.
هرکجا عملکرد و نتیجه خوب بود پس NLP بوده است.
NLP را میتوان آسان یاد گرفت، تاثیرگذاری آن عمیق بوده، تکنیکهای عملی هدفمدار و راه حل مدار، هنر زندگی، موقعیت، تعهد به خود، توانایی در گروه، سیستمی، خلاقیت، علم مدیریت، مدیریت خود، پر انرژی، جذاب، توانایی ارتباطات موفق، دستورالعمل برای ذهن، بدون مرز، رقص زندگی، انعطاف پذیری بالا، خنده و لذت از زندگی می باشد.
تا به امروز 4 نسل از بنیانگذاران NLP می گذرد.
- نسل اول در سال 1972 توسعه و تکامل تکنیکها را انجام داد که در زیر گروه 4 با الگوی رفتاری آبی ها قرار گرفتند : نظم، قانونمندی، سیستم و اختلاف.
- نسل دوم NLP در سال 1980 که الگوی رفتاری رنگ نارنجی زیر گروه 5 را بخود اختصاص دادند : شعار آنها «موفقیت یعنی همه چیز» و با «سمینارهای بزرگ انگیزشی» شروع به فعالیت نمودند.
- نسل سوم NLP که باز در سال 1980 از نسل دوم جدا شد به سمت الگوی رفتاری سبز زیر گروه 6 رفتند : تمرکز و توجه «آگاهی جمعی» در سمینارها با تدریس : احساس ما، انرژی گروهی و New Coding با تلفیق به ضمیر ناخودآگاه صورت گرفت.
- نسل چهارم NLP که در سال 1990 شروع شد تمرکز به ابزارها و توانائی های افراد نمود و با الگوی رفتاری زرد زیر گروه 7 شکل گرفت و تمرکز به شفافیت، اخلاق، تغییرات فردی مثل تغییر در چشم انداز مدیران، توجه به ابزارها در مرکز تغییر آنها قرار داشت. همه اینها برای افزایش انعطاف پذیری، بالا بردن قدرت انتخاب در انسانها شکل گرفت که در نتیجه می توان با افزایش آگاهی به تکامل فردی رسید.
آکادمی بین المللی NLP متعلق به نسل چهارم NLP بوده و تمرکز به نتیجه تغییرات فردی و تکامل نموده تا بتوان در نهایت به آرامش و صلح درونی برسیم.
با علم و دانش امروزه می توان کلیه ی ویروسهای ذهنی مربوط به گذشته را پاک و خنثی نمود و ذهن را مجدد پردازش و برنامه ریزی کرد. تا بتوانیم نتایج بهتر، کیفیت بهتر و موفقیت های بیشتری را در زندگی کسب کنیم.
با گذراندن دوره های ان.ال.پی زندگی شما شیرین و هدفمند خواهد شد چرا که امروزه ان.ال.پی در تمام عرصه های قابل تصور زندگی قدم گذاشته و اکنون در :
- آموزش و پرورش – تربیت فرزند – بهداشت – مشاوره – درمان – رشد شخصی – ورزش -کار و تجارت – اصول ارتباطات کاربرد دارد.
شما همینطور می توانید با گذراندن دوره های ان.ال.پی به نتایج ذیل برسید :
- تحول در اندیشه و رفتار و ارتقای عزت نفس
- بالا بردن سطح اعتماد به نفس و نیل به موفقیت در کلیه جوانب زندگی
- دستیابی به اهداف
- برقراری و ایجاد روابط مناسب و مطلوب و صمیمی با افراد
- دستیابی به ضمیر ناخودآگاه و بهره برداری از قدرت ها و توانائی های عظیم و نهفته در آن
- پرورش خلاقیت و توانائی های خود
- بالا بردن مهارت شخصی در زمینه متقاعد کردن دیگران
- غلبه بر تاثیرات و تجربه های منفی گذشته
- کنترل احساسات
- ترک عادت های نامطلوب
- ایجاد درک متقابل بین شما و مراجعین، مشتریان و همکارانتان
- روش های خلاق برای حل مشکلات شخصی، شغلی و خانوادگی
- بهره گیری کار آمدتر از زمان
- دستیابی به مهارت هایی که همیشه آرزوی آنرا داشته اید
- بهره مندی هر چه بیشتر از مواهب زندگی
- مدیریت زمان